Czy polski produkt to dobry produkt? Czy jego jakość jest konkurencyjna w stosunku do marek zagranicznych? Nie jeden Polak jest niepewny swojej odpowiedzi. Nie zdajemy sobie sprawy, że polskie marki podbiją rynki światowe i są konkurencyjne dla towarów zagranicznych. Dlaczego my Polacy jesteśmy nieświadomi jakości krajowych wyrobów i tak mało o nich wiemy? Nadal wiele osób sądzi, że słyniemy tylko z produkcji alkoholu i produktów rolniczych. Nic bardziej mylnego. Polscy przedsiębiorcy zachwycają zagranicznych inwestorów także w innych dziedzinach.
ARTYKUŁ SPONSOROWANY
Polska kuchnia w Hiltonie
Do firm znanych na rynkach zagranicznych można zaliczyć warszawskie przedsiębiorstwo Tanake, zajmujące się wyposażeniem obiektów gastronomicznych m.in. w hotelach, kantynach i szpitalach. Tanake zapewnia profesjonalne zagospodarowanie kuchni, barów i bufetów oraz przestrzeni niezbędnej do magazynowania. Firma prowadzi działalność obejmująca projektowanie oraz dystrybucję sprzętu, części zamiennych, a także materiałów eksploatacyjnych. Wyposażenie przestrzeni gastronomicznej powierzyły jej już takie sieci hotelowe jak Hilton czy Sheraton. Firma zagospodarowała także powierzchnię gastronomiczną w wyróżnionym przez architektów drapaczu chmur Baku Flame Towers w Azerbejdżanie.
Wyposażenie gastronomii od A do Z
Tanake zajmuje się wyposażeniem obiektów gastronomicznych począwszy od zaprojektowania technologii i dostosowania projektu do wymogów stosownych urzędów, poprzez koordynowanie prac na budowie, jak i serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Dodatkowo zgodnie z wymaganiami klienta kompletuje i dostarcza urządzenia niezbędne do zagospodarowania przestrzeni oraz instaluje i uruchamia je poprzez zespoły przeszkolonych i doświadczonych montażystów. Firma zapewnia wysoką jakość proponowanych usług.
Galeria realizacji: www.tanake.com.pl/Hotele
Standard na najwyższym poziomie
Oferta Tanake jest dostosowywana do potrzeb inwestorów, zarówno z Polski jak i z zagranicy. Nieustanna współpraca z klientami pozwala na realizację zleceń według ich oczekiwań. Tanake jest Konsultantem FCSI (Foodservice Consultants Society International), czyli międzynarodowej organizacji, która zrzesza specjalistów w zakresie projektowania technologii dla gastronomii. Dzięki temu klienci mają pewność, że działania firmy są profesjonalne, bezpieczne i dostosowane do wymogów projektowych obiektów gastronomicznych. Nad wykonaniem każdego zlecenia czuwają inżynierowie-technolodzy.
Szeroka oferta
Firma Tanake dba o komfort użytkowania przestrzeni gastronomicznej projektowanych i aranżowanych przestrzeni. Za jej pośrednictwem można w pełni wyposażyć przestrzeń kuchenną, barową jak i magazynową. W Tanake można się zaopatrzyć m.in. w meble ze stali nierdzewnej, sprzęty do obróbki wstępnej oraz termicznej, specjalistyczne linie do wydawania i dystrybucji potraw oraz do magazynowania posiłków. Tanake proponuje zarówno wyposażenie standardowe, jak i wykonane na specjalne zamówienie klienta, dostosowane do indywidualnych potrzeb i tworzące z pozostałą zabudową architektoniczną całość.
Polska kuchnia w Hiltonie
Do firm znanych na rynkach zagranicznych można zaliczyć warszawskie przedsiębiorstwo Tanake, zajmujące się wyposażeniem obiektów gastronomicznych m.in. w hotelach, kantynach i szpitalach. Tanake zapewnia profesjonalne zagospodarowanie kuchni, barów i bufetów oraz przestrzeni niezbędnej do magazynowania. Firma prowadzi działalność obejmująca projektowanie oraz dystrybucję sprzętu, części zamiennych, a także materiałów eksploatacyjnych. Wyposażenie przestrzeni gastronomicznej powierzyły jej już takie sieci hotelowe jak Hilton czy Sheraton. Firma zagospodarowała także powierzchnię gastronomiczną w wyróżnionym przez architektów drapaczu chmur Baku Flame Towers w Azerbejdżanie.
Wyposażenie gastronomii od A do Z
Tanake zajmuje się wyposażeniem obiektów gastronomicznych począwszy od zaprojektowania technologii i dostosowania projektu do wymogów stosownych urzędów, poprzez koordynowanie prac na budowie, jak i serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Dodatkowo zgodnie z wymaganiami klienta kompletuje i dostarcza urządzenia niezbędne do zagospodarowania przestrzeni oraz instaluje i uruchamia je poprzez zespoły przeszkolonych i doświadczonych montażystów. Firma zapewnia wysoką jakość proponowanych usług.
Galeria realizacji: www.tanake.com.pl/Hotele
Standard na najwyższym poziomie
Oferta Tanake jest dostosowywana do potrzeb inwestorów, zarówno z Polski jak i z zagranicy. Nieustanna współpraca z klientami pozwala na realizację zleceń według ich oczekiwań. Tanake jest Konsultantem FCSI (Foodservice Consultants Society International), czyli międzynarodowej organizacji, która zrzesza specjalistów w zakresie projektowania technologii dla gastronomii. Dzięki temu klienci mają pewność, że działania firmy są profesjonalne, bezpieczne i dostosowane do wymogów projektowych obiektów gastronomicznych. Nad wykonaniem każdego zlecenia czuwają inżynierowie-technolodzy.
Szeroka oferta
Firma Tanake dba o komfort użytkowania przestrzeni gastronomicznej projektowanych i aranżowanych przestrzeni. Za jej pośrednictwem można w pełni wyposażyć przestrzeń kuchenną, barową jak i magazynową. W Tanake można się zaopatrzyć m.in. w meble ze stali nierdzewnej, sprzęty do obróbki wstępnej oraz termicznej, specjalistyczne linie do wydawania i dystrybucji potraw oraz do magazynowania posiłków. Tanake proponuje zarówno wyposażenie standardowe, jak i wykonane na specjalne zamówienie klienta, dostosowane do indywidualnych potrzeb i tworzące z pozostałą zabudową architektoniczną całość.