Dania, którymi zachwycisz gości przy wielkanocnym stole:
DELIKATNY KREM CZEKOLADOWY W SKORUPKACH PO JAJKACH autorstwa Marcina Kocha
skorupki po 10-12 jajkach (zachowaj papierowe opakowanie po jajkach) 200 g czekolady 60-70 proc. kakao (im lepsza czekolada, tym lepszy deser) 250 ml tłustego mleka (szklanka) 250 ml śmietany 30-36 proc. (szklanka) 45 g cukru (3 łyżki) 1 łyżka mocnego espresso szczypta soli 8 żółtek z jajek średniej wielkości łyżeczka esencji waniliowej lub pestki z jednej laski wanilii Dekoracja: wiórki czekolady, konfitura pomarańczowa, maliny, świeże owoce itp.
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.