Karnawał to czas szaleństw i zabaw. To dobry czas, żeby zaszaleć kulinarnie – zapomnieć o ciężkich świątecznych potrawach, spróbować czegoś nowego, wykwintnego, czego nie jemy na co dzień. Homar, ostrygi, kawior... Czemu nie?
Aneta Kołaszewska
Karnawałowe spotkanie z przyjaciółmi lub rodziną i chęć spróbowania najlepszej jakości owoców morza to wystarczający powód, by odwiedzić restaurację L’Arc Varsovie. To warszawska oaza kuchni francuskiej, w której mocny akcent kładzie się na owoce morza. Dzięki bezpośrednim dostawom, które odbywają się dwa, a nawet trzy razy w tygodniu, ryby i skorupiaki są zawsze świeże, jest ich szeroki wybór i sprzedaje się je po konkurencyjnych cenach.
Więcej możesz przeczytać w 3/2019 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.