Na pierwsze i razowym pieczywem. Na śniadanie: pasta twarogowa z warzywami drugie: mus gruszkowy z kakao i jagodami goji. Na obiad kurczak w sosie słodko-kwaśnym z papryką i ryżem. Podwieczorek – zupa warzywna. A na kolację – sałata z indykiem i marynowanymi burakami w sosie musztardowym. Tak prezentuje się dzienna dieta zamknięta w pięciu pudełkach z cateringu Małgorzaty Rozenek-Majdan. Pod nazwą MRM Foods gwiazda TVN ruszyła właśnie z dostarczaniem swoich posiłków do sześciu największych polskich aglomeracji. Do wyboru 14 różnych diet: sport, detox, bez laktozy, bez glutenu, bez ryb, bez mięsa itd. Plany ma ambitne – w najbliższym czasie doda kolejne lokalizacje.
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.