Nie wiesz, jak się wylansować? Napisz książkę kucharską
Jak może się ratować gwiazda, której sława przygasa? Może fikać na parkiecie w „Tańcu z gwiazdami". Może fałszować w programie „Jak oni śpiewają". Ale jest prostszy sposób. Własny program kulinarny lub własna książka kucharska. W końcu gotować każdy może.
Gwiazdy do garów
W sierpniu kulinarnie zadebiutował Paolo Cozza, Włoch znany z programu „Europa da się lubić". Jego dzieło to „Włoska kuchnia na polskim stole". We wrześniu premierę miała książka „Smak życia, czyli uroda zaczyna się w kuchni” modelki Agnieszki Maciąg. A Piotr Galiński, juror „Tańca z gwiazdami”, wydał „Taniec z garami. Kuchnia na moją nutę”.
Gwiazdy do garów
W sierpniu kulinarnie zadebiutował Paolo Cozza, Włoch znany z programu „Europa da się lubić". Jego dzieło to „Włoska kuchnia na polskim stole". We wrześniu premierę miała książka „Smak życia, czyli uroda zaczyna się w kuchni” modelki Agnieszki Maciąg. A Piotr Galiński, juror „Tańca z gwiazdami”, wydał „Taniec z garami. Kuchnia na moją nutę”.
Więcej możesz przeczytać w 41/2007 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.